Yargı 84. bölüm fragmanı! Yargı'dan merak uyandıran yeni bölüm

Yargı'nın yeni bölümü merak uyandırdı. Yargı 84. bölüm fragmanı ve tüm detaylar...

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in paylaştığı Yargı dizisinde bu hafta olaylar karışıyor. Dizinin 84'üncü bölümünden merak uyandıran bir tanıtım yayınlandı.

Olayların karıştığı tanıtımda; Ceylin, Cennet'in karşısında sinir krizi geçirirken Çınar, Ceylin ve Yekta'ya Ilgaz'ın odasından gizli tanığın adını aldığını itiraf ediyor. Boşanmadan Zümrüt'ün evine giremeyeceğini öğrenen Osman, Aylin'e boşanmak istediğini söylüyor. İclal, Ilgaz'a Ceylin ve Yekta'nın delili yok ettiğini söylerken Ilgaz ise odasına girenin Çınar olduğunu öğreniyor.

ÇAĞRI ATAKAN YARGI KADROSUNDA

Kanal D'nin pazar akşamları yeni bölümüyle ekrana gelen dizisi Yargı'nın 85'inci bölümüne Çağrı Atakan dahil oluyor. Hikayenin her bölüm giderek daha da heyecanlı hale geldiği dizide 'Canberk' karakterine hayat verecek Çağrı Atakan'ın nasıl bir hikayenin içinde yer alacağı ise şimdiden merakla bekleniyor.

Yargı yeni bölümüyle 25 Şubat Pazar akşamı Kanal D'de ekrana gelecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv