Kara Sevda 40. bölüm fragmanları - Kara Sevda yine bomba gibi

Kara Sevda 40. bölümüyle yine herkesi ekrana kilitleyecek. Kemal, Asu hakkındaki gerçeği öğrenecek mi? Nihan ile neler konuşacak? İşte detaylar...

Kara Sevda 40. bölüm fragmanları - Kara Sevda yine bomba gibi
Star TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kara Sevda'nın 40. bölüm fragmanları yayınlandı. 39. bölümde büyük hayal kırıklığı yaşayan Kemal'in yeni bölümde neler yapacağı merakla bekleniyordu. Yayınlanan Kara Sevda 40. bölüm fragmanında bu haftaya dair önemli ipuçları yer alıyor. Kemal ile Nihan'ın konuşmalarının yansıdığı fragmanlar sizlerle...

KARA SEVDA 40. BÖLÜM FRAGMANI - 1


İlk fragmanda Kemal, Nihan'a "Unutmak nimet diyorlar sence de öylemi?" derken Nihan ise " Sana baktığımda gerçek misin değil misin anlamıyorum" şeklinde cevap veriyor. Kemal ise "Ben senin için bütün kalbimi hatırlıyorum" diyor.

KARA SEVDA 40. BÖLÜM FRAGMANI - 2



İkinci fragmanda ise Kemal, Deniz'i kucağına alarak "Benim olduğuna ne kadar inanmıştım. Benim kızım olman için dünyayı yerinden oynatırdım" diyor. Bu sırada odaya giren Nihan ise "Sonra da annesinden ayırırdın" diyor. Diğer yandan Emir'in doğum günü partisinde Tufan, Asu'ya "Senin, Emir'in kardeşin olduğunu Kemal'e söylememi ne engelleyecek?" diyor. Bakalım Tufan gerçeği söyleyebilecek mi?  Kemal, Nihan'la odada konuşurken ona "Emir'i sevmiyorsun" derken Nihan da ona "Sen Asu'yu seviyor musun" yanıtını veriyor. Tam bu sırada Emir kapıyı açarak odaya giriyor. Yeni bölüm heyecanla bekleniyor.

GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Gerçekleri bilmeyen Kemal Nihan'ın bebeğini görüyor ve içine şüphe yerleşiyor. O çocuğun kendisinden olabileceğini düşünerek harekete geçiyor. Nihan ise Kemal'in gerçeği öğrenmesinden korkarak büyük paniğe kapılıyor. Emir ve Nihan'a "Hanginizin kurbanı" diye soran Kemal  Emir'den "Babasının" yanıtını alıyor. Kemal de ona "Emin misin" derken Nihan telaşlanmaya başlıyor ve Kemal'in gerçeği anladığını düşünüyor. Bu sırada Nihan Asu'ya Deniz'in Kemal'in kızı olduğunu itiraf ediyor. Ve bu gerçeği Kemal'in öğrenmemesini istiyor.  Öte yandan Kemal, Emir’le hala görüştüğünü anladığı Zeynep’in karşısına çıkmak için baba evine gider ve sürpriz bir şekilde Ozan’dan geriye kalan mektubu bulur. Mektupta yazanlar, Ozan’ın intiharını Kemal’in gözünde ilk kez şüpheli hale getirir. 

Dizinin başroldünde Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu yer alıyor. Dizinin kadrosunda yer alan diğer oyuncular ise şöyle; Zerrin Tekindor, Kürşat Alnıaçık, Burak Sergen, Orhan Güner, Neşe Baykent, Barış Alpaykut, Melisa aslı Pamuk, Zeyno Eracar, Hazl Filiz Köse, Rüzgar Aksoy, Çağlar Demir, Gökay Müftüoğlu, Nihan Aşçı ve Metin Çoşkun yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv