Sevda Kuşun Kanadında 11. bölüm fragmanında neler oluyor?

Sevda Kuşun Kanadında 11. bölüm ile ekranlara gelecek

Sevda Kuşun Kanadında 11. bölüm fragmanında neler oluyor?
TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesisne sahip olan yakın tarihi anlatan Sevda Kuşun Kanadında dizisi bu hafta 11. bölümüyle ekranlara gelecek. Geçtiğimiz hafta 10. bölümde Ömer Halisdemir'in şehit edilişini anlatan dizide bu hafta neler olacağı merakla bekleniyordu. Sevda Kuşun Kanadında 11. bölüm fragmanı yayınlandı ve yeni bölüme dair ipuçları verildi. Bu hafta da dizide heyecan doruğa çıkacak ve aksiyon dolu sahneler yaşanacak.

Sevda Kuşun Kanadında 11. bölüm fragmanı


Bu hafta 11. bölümüyle ekrana gelecek dizide; babasının katilini bulmak için yemin eden Arif, intikamını almak için verdiği amansız mücadelede başarılı olabilecek mi? Arif, Esma'ya Kubilay'ı saklaması konusunda yardım eder ancak bu konuda Tümay'ın tepkisi ile karşılaşır. Babasının katilini bulmak için çıktığı yolda Tümay ile olan ilişkisi hakkında önemli bir karar vermek zorunda kalır. Polisten saklanmakta olan Ömer'in yolu babasının eski bir dostuyla kesişir.Esma ve Arif'e arkasından iş çevirdikleri için tepki gösteren Tümay, Kubilay ile tanışır. Halit'in Hüsnü'nün oğlu olduğunu öğrenen Fethi, Hüsnü'yü ziyaret eder.Müberra'nın talepleri karşısında şaşkına dönen Mustafa zor şartlarda çalışmaya başlar. Kubilay'ın kaçırıldığını öğrenen Zafer, Bekir'den yardım ister. Fotoğraf makinasını Cemil Ateş'ten alan Nesteren, tab ettirdiği fotoğraflarla Leyla'nın karşısına çıkar.

 CUMA SAAT 20.00'DE TRT 1'DE 

Genel Yönetmenliğini ve yapımcılığını Mesut Uçakan'ın, Yönetmenliğini Ayhan Özen'in, başrollerini Murat Ünalmış, Sevtap Özaltun, Yavuz Bingöl, Ufuk Bayraktar, Müge Boz, Özge Sezince, Timur Ölkebaş, Ceyda Olguner, Emel Dede, Derda Yasir Yenal ve Bahadır Yenişehirlioğlu paylaştığı dizi, Cuma günleri saat 20.00'de TRT 1 ekranında seyircinin karşısına çıkıyor... 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv