Gelsin Hayat Bildiği Gibi 32. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin 32. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar haberimizde...

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 32. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

Her Perşembe izleyicilerle buluşan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin 32. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki yeni bölümde neler olacak? Gündeme bomba gibi damgasını vuran ve kısa sürede hayran kitlesini genişleten Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yeni bölümü için geri sayım başladı. 

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 32. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

Peki 31. Bölümde neler yaşanmıştı? 
Derya'ya evlenme teklif etmeye karar veren Kıvanç  Asuman'dan yardım istedi. Asuman'ın organizasyonuyla akşam yemeğinde herkes bir aradayken Kıvanç, Derya'ya evlenme teklif etti ancak ilk tepkiyi yıldızının barışmadığı Mert'ten aldı.Mert'in tepkisiyle kafası karışan Derya beklemek istediğini söyledi. Derya'nın cevabını duyan Kıvanç bozuldu. Yılan ekibi yeni bir operasyon için bir araya geldi. Mısırlı bir iş adamının usulsüz yollarla sahip olduğu Kleopatra'nın kolyesi, İstanbul'da bir sergide yer alınca ekip bu kolyeyi ele geçirmek için harekete geçti. Ancak planda Sadi'nin yer almaması ve Songül'ün görev icabı iş adamı ile yakınlaşması gözleri Sadi'ye çevirdi. Sadi, Songül'ün yanında yer aldı. Aylin ve Araz'ın karıştıkları olay nedeniyle çekilen fotoğraflarının internet haberlerine sızması ilişkilerinin öğrenilme tehlikesini ortaya çıkardı. Aylin,haberin ortadan kaldırılması için Can'dan yardım istedi.  Can'ı büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Ancak tehlikeyi atlattığını düşünen çift, Gizem'e yakalanmaktan kurtulamadı. Tansiyonun giderek yükseldiği final sahnesinde ise geçmişten gelen bir misafir, Sadi'nin tövbe ettiği dünyaya 'Yedi Emin' olarak son kez dönmesine sebep oldu. İstanbul ve Ankara yeraltı dünyasının önde gelen isimleri Yedi Emin'in aracılığında bir araya geldi. Sadi'yi karşısında Yedi Emin olarak gören Servet büyük bir şok yaşadı.

Yeni bölümde neler olacak?
Songül Servet'e ulaşabilmek için 'Yörük' lakaplı bir bağlantı bulduğunu söylerken, Servet'in Sadi'ye 'Yörük' demesi dikkat çekiyor. Songül adım adım Yörük lakaplı kişiye ulaşmaya çalışırken, yanı başında olan Sadi'nin ne yapacağı merak konusu oluyor. Aylin ise Araz ve arkadaşlarının arasında kalıyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ne zaman yayınlanıyor?

'Gelsin Hayat Bildiği Gibi', yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Show TV'de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv