Yeni Malatyaspor Karşıyaka

PTT 1. Lig'de 32. haftanın son karşılaşmasında Yeni Malatyaspor Karşıyaka'yı ağırlayacak. İnönü Stadı'nda oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak. Maçı hakem Abdullah Yılmaz yönetecek ve onun yardımcılıklarını Baış Yüksektepe ile Abdullah Bora Özkara

Yeni Malatyaspor Karşıyaka

PTT 1. Lig'de 32. haftanın son karşılaşmasında Yeni Malatyaspor Karşıyaka'yı ağırlayacak. İnönü Stadı'nda oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak. Maçı hakem Abdullah Yılmaz yönetecek ve onun yardımcılıklarını Baış Yüksektepe ile Abdullah Bora Özkara yapacak. Mücadeleyi TRT Spor canlı olarak ekranlara getirecek.

Karşılaşma öncesinde Yeni Malatyaspor 41 puanla 11. sırada yer alırken son sıradaki Karşıyaka'nın 26 puanı bulunuyor.

İki takım bugüne kadar iki kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda iki ekip de birer galibiyet elde etmeyi başardı. Öte yandan Karşıyaka deplasmanda oynadığı son 5 maçta galibiyet yüzü görmedi ve toplamda son 3 maçında yenilmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem