Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

TV8'in reyting rekorları kıran fenomen yarışması Survivor tüm heyecanıyla sürüyor.

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

TV8'in reyting rekorları kıran fenomen yarışması Survivor tüm heyecanıyla sürüyor. Artık son düzlüğe girilirken adada kritik oyunlar oynanıyor. Peki 6 Haziran akşamı oynanan ikinci Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

6Haziran Pazartesi akşamında iki takım haftanının ikinci dokunulmazlık oyununu oynadı. Oyunda kazanan taraf ünlüler takımı oldu ve gönüllüler takımından Efecan'ın eleme potasına girmesi kesinleşti.

Bilindiği gibi haftanın ilk dokunulmazlık oyununu da ünlüler kazanmıştı. Oyun sonrasında gönüllüler takımı bireysel dokunulmazlık oynadı ve burada kazanan İbrahim oldu. Damla'nın da finale gitmeyi kesinleştirmesinden ötürü yalnızca Efecan ile Serkay arasında oylama gerçekleşti. Ada konseyinde elenmesi için çıkan ilk isim Serkay oldu.

İkinci Survivor Dokunulmazlık Oyununu da ünlülerin kazanmasıyla Efecan'ın da eleme potasına girmesi otomatik olarak kesinleşti. Böylece Serkay ile Efecan'dan birisi adaya veda edecek.

Daha önce Acun Ilıcalı'nın yapmış olduğu açıklamaya göre de ikili arasında yeni bir sms oylaması gerçekleştirilmeyecek. Daha önce yapılan ve 2 gün süren büyük sms oylamasının sonuçlarına göre finale kadar olan elemeler gerçekleştirilecek.

Bu durum göz önüne alındığında oy potansiyeli daha çok olan Serkay'ın adada kalmasına ve Efecan'ın yarışmaya veda etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Bakalım bu iki dosttan hangisi adaya veda edecek.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem