Survivor'da Semih elendi mi?

Survivor'da Semih elendi mi sorusu yanıtını buluyor

Survivor'da Semih elendi mi?

TV8'in fenomen yarışması Survivor'da Semih elendi mi yoksa devam edecek mi sorusu bu akşam belli oluyor. Acun Ilıcalı ada konseyinde bu soruya son noktayı koyacak.

Sevilen yarışmanın geçtiğimiz haftaki bölümünde Ünlüler Takımındaki Semih Öztürk'ün oyun sırasında parmağı kırılmıştı. Büyük bir acı ile yerde kalan ve doktor Metin Kuş'un müdahale ettiği Semih, ameliyat gerektiği için acil olarak adada bir hastaneye kaldırıldı. Burada tedavisi yapılan ve parmağı ameliyat edilen Semih Öztürk'ün elenip elenmeyeceği büyük merak konusu olmuştu. 

23 Haziran akşam yayınlanan bölümde Semih ilk kez adaya dönüyor ve ada konseyine katılıyor. Yayınlanan fragmanda Acun Ilıcalı , başarılı yarışmacının artık oyunlarda oynayamacağını açıklamıştı. Ilıcalı ada konseyinde kararı açıkladı ve Semih'in elenmeyeceğini aksine kalan 5 ismin Kıbrıs'a finallere kaldığını söyledi. Ancak bazı kural değişikleriyle önce yarı final ardından final yapılacağını belirtti. Semih yarışmalara katılmayacak ve direk sms oylamalarına çıkacak



KİMDİR?

1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir ancak aslen Bursalıdır. Boyu 180 olan yarışmacı 80 kilodur. Hayatı boyunca özellikle eğitimini her zaman dikkate alarak önem vermiştir. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü’nde yapmasının ardından Fransa'da  Paul Valery Üniversitesi’nde tiyatro bölümünde eğitimine devam etmiştir. Survivor'dan daha önce TV 8'de ekranlara gelen Ütopya'da yarışan yarışmacı tv dünyasıyla ilk olarak burada tanıştı. Bu yarışmada da kendinden sıkça bahsettirmeyi başarmıştır. Özellikle bir başka yarışmacı olan Kurretülayn ile yaşadığı aşk ile oldukça konuşulmuştu. Bu yıl ise Survivor yarışmasıyla karşımıza çıkmıştır. Adada yaşadıkları nedeniyle gönüllüler takımıyla başladığı yarışmada ünlülere transfer olarak devam etmiştir. Yalnızca Gizem Kerimoğlu ile konuşması onu yalnız adamlığa iterken diğer yarışmacılarla arasında tam anlamıyla bir savaş başladı. İki ayın sonuna kadar bu savaş devam ederken Zafer isimli yarışmacıyla yaşadığı kavga Acun Ilıcalı’nın da devreye girmesine neden oldu. Ilıcalı, Zafer’i Survivor’dan diskalifiye ederken Semih'i Ünlüler takımına dahil etti. Tartışılan isim yoluna burada devam ederken yeni tartışmaların da yaşanacağının sinyalini çok geçmeden vermeye başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem