Survivor 2016’da yarı finale kim kaldı? – 27 Haziran Survivor oylaması

Survivor 2016’da yarı final heyecanı yaşanıyor. 27 Haziran akşamı yapılan sms oylaması ile kimin yarı finale kalacağı belli olacak.

Survivor 2016’da yarı finale kim kaldı? – 27 Haziran Survivor oylaması

Survivor 2016’da finale çok az bir zaman kala 27 Haziran akşamı yapılan çeyrek final oylaması ile yarı finalde yarışacak isimler belirlendi.

Gönüllüler takımından Serkay dün akşam oynanan oyunu kazanarak Kıbrıs’ta yapılacak olan finali garantilemişti. Onun ardından yarıfinali garantileyen isim ise Atakan oldu. Atakan’ın Yarı final mücadelesini kiminle yapacağı birazdan yapılacak eleme ile belli olacak. Sms oylamasında Semih, Nagihan ve Damla arasından elenen ilk isim Nagihan oldu. Nagihan'ın elenmesi ile Dama ve Semih arasında bir oylama daha yapıldı. Oylama sonucunda Semih elenirken Damla yarı finale kaldı



Semih’in sakatlanarak direkt eleme adayı olması bütün hesapları karıştırdı. Önceki gün oynanan yarışmada ise ünlüler takımından Nagihan kaybederek Semih’in ardından ikinci eleme adayı oldu. Dün Akşam oynan oyunda ise Damla’da kaybederek bu akşam yapılan sms oylamasına Nagihan ve Semih’le çıkacak 3. İsim oldu.

AİLELERİ İLE BULUŞTULAR

Dominik Cumhuriyetinde yaşadıkları zorlu günlerin sonuna gele yarışmacılar adadan ayrılarak Kıbrıs’a getirildi. Bu akşam yapılan çeyrek final heyecanı öncesinde Kıbrıs’ta aileleri ile görüşen yarışmacılar duygusal anlar yaşadılar. Damla ailesi ile buluşmasında gözyaşlarına hakim olamazken Nagihan’ın kızı ile buluşması duygusallığı doruğa çıkardı.

SURVİVOR FİNALİ NASIL GERÇEKLEŞECEK?

Kıbrıs finaline 5 yarışmacı gidiyor fakat Kıbrıs'ta yarı final ve final oyunları oynanancak. Semih bu oyunlara da dahil edilmeyecek. Survivor'da büyük finali kazanan yarışmacı direkt olarak final koltuğuna oturacak. İkinci olan yarışmacı yarı final koltuğuna oturacak. İkinci ve üçüncü olan yarışmacı Kıbrıs finalinin ilk gününde Semih ile birlikte oylanacak. Gelecek SMS oylarıyla bu üç adaydan biri finalde yoluna devam edecek. Bu akşam Semih ve kaybeden diğer iki yarışmacı oy sonuçlarıyla final durumları belli olacak. Bu akşam iki kişi elenecek ve kalan 1 kişi yarı finalist olacak. 29 Haziran Çarşamba akşamı ise büyük final gerçekleşecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem