Sivasspor Gençlerbirliği

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında küme düşme hattındaki Sivasspor Gençlerbirliği ile karşılaşacak. 4 Eylül Stadı'nda oynanacak karşılaşmada hakem Tolga Özkalfa düdük çalacak ve onun yardımcılıklarını Baki Tuncay Akın ile İbrahim Bozbey yapacak. Saat 1

Sivasspor Gençlerbirliği

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında küme düşme hattındaki Sivasspor Gençlerbirliği ile karşılaşacak. 4 Eylül Stadı'nda oynanacak karşılaşmada hakem Tolga Özkalfa düdük çalacak ve onun yardımcılıklarını Baki Tuncay Akın ile İbrahim Bozbey yapacak. Saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Lig tv canlı yayınlayacak.

Karşılaşma öncesinde düşme hattındaki Sivasspor 26 puanla 17. sırada yer alıyor. Gençlerbirliği ise 42 puanla 9. sırada bulunuyor.

İki takım şimdiye kadar toplam 29 kez karşılaştı. Bu karşılaşmalarda Kırmızı Beyazlı ekip 14 kez kazanırken Ankara temsilcisi 7 galibiyet elde etti. 8 maç ise berabere sona erdi. Sivasspor ev sahipliğindeki 15 maçta ise ev sahibi 9 kez kazanırken misafir takım 3 kez galip geldi ve 3 maç berabere sona erdi.

İLK 11'LER:

Sivasspor: 13 Ernestas Setkus 15 John Boye 17 Joan Oumari 26 Gökhan Süzen 58 Ziya Erdal 5 Yiğit İncedemir 20 Cristian Tanase 21 Burhan Eşer 91 Mehdi Taouil 92 Aatif Chahechouhe 99 Hasan Kabze

Gençlerbirliği: 34 Johannes Hopf 2 Ahmet Oğuz 5 Ahmet Çalık 33 Halil İbrahim Pehlivan 66 Ante Kulusic 16 Michel Landel 17 İrfan Can Kahveci 21 Selçuk Şahin 10 Bogdan Stancu 30 Djalma Campos 67 Serdar Gürler

sivasspor-genclerbirligi.jpg

Maç öncesi detaylar:

• Misafir takım Süper Lig'de deplasmanda oynadığı son yedi maçın beşini kazandı (2M); öncesinde oynadıkları 11 deplasman maçında galibiyet alamamışlardı (1B 10M). • Kırmızı siyahlı ekip bu sezon İbrahim Üzülmez takımın başına geçmeden önce ligde 17 maça çıkmış ve bu maçlarda 13 puan toplamıştı; İbrahim Üzülmez takımın başına geçtikten sonra ligde 14 maçta 29 puan topladı.

• Bu sezon Süper Lig'de rakipleri en fazla sarı kart gören takım Sivasspor (87); Gençlerbirliği'nin rakipleri ise 75 sarı kart gördü. • Bu sezon Süper Lig'de kendi ceza sahasında en fazla hava topu kazanan takım Gençlerbirliği (303); Sivasspor ise rakip ceza sahasında en fazla hava topu kazanan beşinci takım konumunda (119 - Bursaspor ile eşit). • Djalma Campos geçtiğimiz sezon Konyaspor formasıyla ligde 24 maça çıkmış ve dört gole katkı yapmıştı (iki gol, iki asist); Djalma Campos bu sezon ligde 24 maçta forma giydi ve 14 gole katkıda bulundu (altı gol, sekiz asist). • Ev sahibi takımın Süper Lig'de son dört maçta attığı beş golün üçünü Aatıf Chahechouhe attı; öncesinde oynadığı sekiz maçta gol atamamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem