Recep İvedik 5 müjdesi!

Recep İvedik 5'in vizyon tarihi belli oldu.

Recep İvedik 5 müjdesi!

Recep İvedik olarak tanıdığımız Şahan Gökbakar sevenlerine bayram müjdesi verdi. Yeni filmin vizyon tarihi merak edilirken ünlü komedyen Şahan Gökbakar hayranları daha fazla bekletmeden sosyal medya hesabından duyurdu.
Gökbakar Şubat 2017 yılında başlayacak filmin resmini paylaşıp altına ‘’Bütün sevenlerimize bayram hediyesi olsun’’ notunu düştü.

 
Şahan Gökbakar Kimdir?

22 Ekim 1980 yılında İzmir'de doğdu. Okul yaşamı Anakra'da başladı. Eğitimini ODTÜ kolejinde bitirdikten sonra üniversite hayatına Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümünü bitirdi. Mezun olduktan sonra İstanbul'a yerleşerek reklam seçmelerine katıldı. TV8'de yayınlanan Zıbın programına katıldı ve reklem filmlerine yaptığı mizhları sayesinde kendi düşüncelerini geliştirdi. Dikkat Şahan Çıkabilir isimli showları ile büyük beğeni topladı. Özellikle Recep İvedik, Bülent Binbaş, Küçük Oscar tiplemeleri çok ilgi çekti. 

Filmografisi:
Gen, Recep İvedik 2-3-4, Celal ile Ceren, Osman pazarlama

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem