Müdür Neaptın bu akşam yine gülme krizine sokacak

Ekranların en çok güldüren programlarından Müdür Neaptın bu akşam yine izleyici ile buluşacak.

Ekranların en çok güldüren programlarından Müdür Neaptın bu akşam yine izleyici ile buluşacak. Seyirciye kahkaha tufanı yaşatan Tolga Çevik her bölüm farklı konseptlerle güldürmeye devam ediyor.


Müdür Neaptın’ın yeni bölümünde bu akşam; İlk olarak “Arkadaşım’a sakızdan tatil çıkar. Tatil çıkmasıyla sevince boğulan “Arkadaşım” tatile oldukça farklı annesiyle gidecek ve başına gelmeyen kalmayacak. Yönetmenin istekleri ve sıradışı annesinin istekleri karşısında “Arkadaşım” zorlu bir yolculuğun ortasında kalacak. İkinci perdede ise “Arkadaşım” Cindrella olarak sahneye çıkacak. Bu kez başı kız kardeşleri ve üvey annesi nedeniyle derttedir. Çiftilikte ev işleri yapan karahramanımızın halleri oldukça güldürecek. 23.15’te gittiği balodan ayrılmak zorunda olan “Arkadaşım’ın kostümü ve ayakkabı kombini izleyenleri gülme tufanına sokacak.

Star TV’de ekranlara gelen Müdür Neaptın’da binbir role giren Tolga Çevik her hafta Pazar günü saat 20.00’de izleyenlerle buluşuyor.


TOLGA ÇEVİK KİMDİR


12 Mayıs 1974'te İstanbul'da dünyaya geldi. Tiyatro, sinema dizi oyuncusu ve komedyendir. Avrupa Yakası adlı dizide Sacit Kıral karakterini canlandırmış ve daha sonra diziden ayrılarak kendi hazırladığı Komedi Dükkanı adlı programa ağırlık vermiştir. 2014 yılı içerisinde ise Arkadaşım Hoşgeldin ile devam etmiştir.

Hayatı
1996 yılında Central Missouri State Üniversitesi'nin Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk bölümünden mezun olmuş ve eğitimi sırasında Amerikalı aktör Robin Williams'tan eğitim almıştır. Amerika'daki eğitimini tamamladıktan sonra Hadi Çaman Tiyatrosu'nda profesyonel hayatına başlamıştır.

BKM oyuncusu olan Çevik, genellikle BKM yapımı film, dizi ve oyunlarda rol alır. Topluluğun Bana Bir Şeyhler Oluyor oyunu dışında, Yeditepe Oyuncuları'nın Kelebekler Özgürdür oyununda rol aldı.

Cem Yılmaz'ın kardeşi Özge Yılmaz ile evlidir. Bir kız (Tuna) ve bir erkek (Tan) çocuk babasıdır. Komedi Dükkanı adlı programı TRT den sonra Star TV'de 2010-2011 sezonunda açmıştır. 15 Haziran 2011 tarihinde program "Yolun Sonu" adlı bir bölüm ile noktalanmıştır. Arkadaşım Hoşgeldin adlı Avrupa turnesini bitirdikten sonra, 31 Aralık 2013 den itibaren Kanal D'de yayınlanan Arkadaşım Hoşgeldin oyunu 2015 Ocak ayında final yapmıştır. Şu an Star TV'de "Müdür Ne'aptın?" programını yapmaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem