Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon ne zaman başlayacak?

Türk televizyon tarihinin en uzun projesi olan Kurtlar Vadisi Pusu bu perşembe yayınlandıpı son bölümü ile sezon finali yaptı.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon ne zaman başlayacak?

Türk televizyon tarihinin en uzun projesi olan Kurtlar Vadisi Pusu bu perşembe yayınlandıpı son bölümü ile sezon finali yaptı. Peki Kurtlar Vadisi  Pusu yeni sezon ne zaman başlayacak? Bu sorunun yanıtı henüz açıklanmadı. Ancak önceki sezonlar göz önüne alındığında Eylül ayının ortalarında yeni sezonun başlaması bekleniyor.

KURTLAR VADİSİ PUSU SEZON FİNALİ'NDE NELER OLDU?

Gölge'nin Anadolu'ya yaptığı baskını öğrenen Polat, bölgeye gittiğinde artık çok geç kalmıştır.  Konsey, Gölge’ ye kurmayı istediği Babil Devleti’ne karşılık başarması gereken büyük görevi açıklar.  Zeynep, Yusuf’la ilgili büyük sırrından dolayı Konsey’in karşısındadır. Bu sırada Fehmi’nin de bu sırrı öğrenmesine neden olacak sürpriz bir mektup ortaya çıkar. Gölge, hayalindeki Babil Devleti için adamlarını toplar ve ona verilen görev için harekete geçer. Henüz toprağa verdiklerinin acısını yaşayamadan yeni acılarla yüzleşen Polat, ekibiyle birlikte Gölge’nin üssünü basar.

Geçen Hafta neler olmuştu?

Zeynep, Ozi’nin Konsey’in adamı olduğunu öğrenir ve çaresizce Polat’a sığınır. Bu sırada artık tüm gerçeği bilen Konsey de Zeynep’in peşindedir.Gölge, yeni mekanı olan ‘İstasyon’ da faaliyetlerine başlamışken, uyuşturucu sevkiyatını polisin tespit ettiğini öğrenip, harekete geçer. Polat, Zeynep’i güvenli bir yere götürmeye çalışırken, Konsey’in adamları onlara tuzak kurmuştur.Gölge, Hırsız’dan Anadolu ve ekibinin izini bulmasını ister.Tilki, Pusat’ın Polat’ı aramasına izin verir, Polat ise gördükleri karşısında hemen harekete geçer. Ve nihayet… Polat Alemdar Tilki’nin karşısındadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem