Filinta 3. Sezon ne zaman başlayacak?

Filinta 3. Sezonun fanlarının heyecanla başlayacağı tarihi bekliyorlar

Filinta 3. Sezon ne zaman başlayacak?

TRT1 dizisinin sevilen dizisi 22 Nisan ekranlara kısa süreliğine veda etti. Dizinin fanları ise dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı konusunda merakla bekliyorlar. Duygu dolu sezon finalinin ardından yeni sezonda neler olacağı tam bir merak konusu.

Dizinin senaristliğini Ömer Genç yazıyor. Yapım şirketini ES Film üstlendi. Dizinin çekim yeri Kocaeli olup yabancı senarist olan Boddy Roth birkaç sahne için yönetmen koltuğuna oturdu.

Filinta 3. Sezon tanıtımı…
 

Konusu:
Mustafa, Kadı Gıyasettin Hatemi tarafından idam kararı verilir. Padişah ise kadıya inanır ama Filintaya 1 yıl izin verir haklı olduğunu kanıtlaması için 1 yıl içinde suçsuzluğunu kanıtlamazsa idam edilecektir. Bu sırada Filinta Boris’in kızı Katya ile birbirine aşık olur. Ama Boris ise bir engel teşkil ediyor. Aynı zmanda kahramanın hayat öyküsünü konu alan bir polisiye dizisidir. Hayatta kalma mücadelesi veren heyecanlı bir dizidir.

Oyuncu Kadrosu:
Onur Tuna, Mehmet Özgür, Serhat Tutumluer, Naz Elmaz, Damla Aslanalp, Kayra Şenocak, Yosi Mizrahi, Kamil Güler, Reshad Strik, Kemal Zeydan, Serhan Ernak, Hakan Yufkacıgil, Ceren Yılmaz, Bülent Alkış, Ceyhun Ergin, Çağrı Erceber, Uğur Yıldıran, Feyza Işık, Ercan Demirel, Sencer Serta, Umut Kırcalı, Fırat Doğruloğlu, Kaan Urgancıoğlu, Ercüment Fidan, Cem Uçan,  Kemal Topal, Hasan Doğru, İhsan Ustaoğlu

Onur Tuna Kimdir?

02 Temmuz 1985 yılında Çanakkale’de doğdu. Adını Bi Küçük Eylül Meselesi ile duyurdu. Üniversite eğitimini Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü’nde mezun oldu. Spor ile ilgilenen oyuncu 4 yıl boyunca Müjdat Gezen Sanat Akademisinde oyunculuk eğitimi aldı. Hayat Devam Ediyor dizisi ile oyunculuğuna devam eden oyuncu kariyerinde hızlı adımlarla ilerliyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem