Yolcular Trabzon uçağına bindi ama...

İzmir'den Trabzon'a bu akşam saat 20:10'da hareket etmesi gereken özel bir hava yoluna ait uçak bu uçuşu gerçekleştiremedi.Saat 20:10'da İzmir Adnan Menderes Havaalanı'ndan Trabzon'a hareket edecek olan özel bir hava yoluna ait uçak tüm yolcularını aldı v

Yolcular Trabzon uçağına bindi ama...

İzmir'den Trabzon'a bu akşam saat 20:10'da hareket etmesi gereken özel bir hava yoluna ait uçak bu uçuşu gerçekleştiremedi.

Saat 20:10'da İzmir Adnan Menderes Havaalanı'ndan Trabzon'a hareket edecek olan özel bir hava yoluna ait uçak tüm yolcularını aldı ve kapılar kapandı.

Yolcuların kalkış için beklentileri gerçekleşmedi ve Kaptan Pilot yaptığı anonsla teknik bir arıza nedeniyle uçuşun gerçekleştirilemeyeceğini duyurdu.

20:10'da kalkması gereken uçaktaki yolcular saat 20:30 itibarı ile uçaktan tahliye edilirken, uçuşun aynı havayolu'na ait başka bir uçakla gerçekleştirileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel