Vali Alimoğlu Hakkari'ye atandı

27 Nisan tarihinde Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği'ne atanan Hakkari Valisi Muammer Türker'in yerine atanan Aksaray Valisi Orhan Alimoğlu görevine başladı. Öğle saatlerinde Hakkari’ye gelen Vali Alimoğlu’nu valilik önünde düzenlenen törenle Vali

Vali Alimoğlu Hakkari'ye atandı

27 Nisan tarihinde Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği'ne atanan Hakkari Valisi Muammer Türker'in yerine atanan Aksaray Valisi Orhan Alimoğlu görevine başladı. Öğle saatlerinde Hakkari’ye gelen Vali Alimoğlu’nu valilik önünde düzenlenen törenle Vali Yardımcıları Önder Bozkurt, Muhammed Önder, Abdullah Şen, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Belenli ve daire amirleri tarafından karşılandı.

Makam odasında basın mensuplarına açıklamada bulunan Vali Orhan Alimoğlu, bugünden itibaren görevine başladığını belirtti. Alimoğlu, ”Öncelikle Hakkari halkı ve buradaki basın mensupları ile el ele vererek Hakkari için elimizde geleni yapacağız. Basın mensuplarının da güzel haberler yapmasını bekliyoruz.

Hakkari halkı hizmetin en iyisine layıktır. Biz de bu hizmeti ayaklarına götürmek için el birliğiyle elimizde geleni yapacağız. Burada tüm Hakkari halkına selam gönderiyorum ve bize yardımcı olmasını istiyorum” dedi.

 

ORHAN ALİM KİMDİR

Orhan Alimoğlu, 1956 yılında Antalya'nın Akseki ilçesinde doğdu. İlk ve orta tahsilini Antalya’da tamamladıktan sonra 1977 yılında Ankara Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Mezuniyetine müteakip Mülkiye İdare Amirliği mesleğine intikal ederek, 1980 yılında Göynük kaymakamlığına atandı. Daha sonra sırası ile Susuz, Avanos, Geyve, Elbistan ve Körfez kaymakamı olarak görev yaptı.

Trabzon Vali Yardımcılığından sonra Sakarya Vali Yardımcısı iken Temmuz 2005 yılında Sakarya İl Özel İdare Genel Sekreterliğine, 22 Aralık 2008 tarihinden itibaren de Aksaray Valiliğine atandı. Vali Orhan Alimoğlu evli ve 3 çocuk babası.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel