Vadide Latif Doğan rüzgarı!

Türk Halk Müziğinin en sevilen isimlerinden Latif Doğan’ın sahne aldığı son günde vadiyi dolduran coşkulu kalabalık birbirinden güzel türkülerle adeta kendinden geçti.Bu yıl, Bedia Akartürk Organizasyon tarafından organize edilen ve bir ay süren Ramazan e

Vadide Latif Doğan rüzgarı!

Türk Halk Müziğinin en sevilen isimlerinden Latif Doğan’ın sahne aldığı son günde vadiyi dolduran coşkulu kalabalık birbirinden güzel türkülerle adeta kendinden geçti.
Bu yıl, Bedia Akartürk Organizasyon tarafından organize edilen ve bir ay süren Ramazan etkinliklerinde bir çok ünlü sanatçı sahne aldı. Etkinlikleri Trabzon Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Hacı Nail Altunay bir ay boyunca yerinde izledi.
Kur’an-ı Kerim telaveti ve ilahilerin süslediği, skeçlerin oynandığı, birbirinden güzel türküler ve şarkıların seslendirildiği, horonların tepildiği, şiirlerin yankılandığı vadideki etkinlikler, bu yıl oldukça coşkulu geçti.
Son akşamda Türk Halk Müziğinin sevilen isimlerinden Latif Doğan sahne aldı. Sahnedeki hareketleri ve yankılı sesi ile alanı dolduran binlerce kalabalığa coşkulu anlar yaşatan Doğan, esprileriyle de eğlenceli dakikalar yaşattı. Trabzon’da ilk kez halk konseri verdiğini söyleyen Latif Doğan “ Buranın havası ve atmosferi çok güzel. Sizler coşkunuzla çok güzelsiniz. Karadeniz insanı bir başka. Hepinizi çok seviyorum” Dedi.

vas.jpg
Taraftarlar tarafından boynuna takılan Trabzonspor kaşkoluna da çok sevinen Doğan, “ Aslında bu takım elbisenin içine bordo gömlek giyseydim daha güzel olurdu. Neyse böyle idare edeceğiz” Diye konuştu. Doğan, konser boyunca bordo-mavili kaşkolü boynundan hiç çıkarmadı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel