Ünye'de silahlı saldırı

Ordu'nun Ünye ilçesinde bir kişi eski dostu ve eski dostunun eski eşiyle çıkan tartışmada silahla vurularak öldürüldü. Edinilen bilgiye göre; 6 ay önce boşandığı Fatma K.(26) ile Ünye'de buluşan Efkar İ.'nin, daha önce eski eşiyle ilişki sırasında yakalad

Ünye'de silahlı saldırı

Ordu'nun Ünye ilçesinde bir kişi eski dostu ve eski dostunun eski eşiyle çıkan tartışmada silahla vurularak öldürüldü.
 

Edinilen bilgiye göre; 6 ay önce boşandığı Fatma K.(26) ile Ünye'de buluşan Efkar İ.'nin, daha önce eski eşiyle ilişki sırasında yakaladığı Abdullah T.'yi(29) deniz kenarında silahla vurarak öldürdüğü iddia edildi. İddiaya göre, Korgan ilçesinde evli olan Fatma K., 1 yıl önce ilişki yaşadığı Abdullah T. ile gayrimeşru ilişki sırasında kocası Efkar İ.(36) tarafından yakalandı. Olayın duyulması üzerine çevre baskısı ile Fatma-Efkar çifti boşandılar. Fatma K. Çaybaşı'ndaki baba evine dönerken, eşi Efkar İ.
İstanbul'a taşındı.
 

Boşanmalarından 6 ay sonra Cumartesi günü İstanbul'dan Ünye'ye gelen Efkar İ., eski eşi Fatma K. ve ilişkileri sonucu ayrılmalarına neden olan Abdullah T. ile buluştu. Konuşmak için tenha bir yer arayan üçlü, Gölevi Mahallesi'ne giderek İnciraltı mevkiinde konuşmaya başladı. Konuşmanın tartışmaya dönüşmesi sonucu, Abdullah T., silahla kollarına, sırtına ve göğsüne isabet eden kurşunlarla ağır şekilde yaralandı. Fatma K. ve Efkar İ. olay yerinden kaçarak uzaklaşırken, vücuduna isabet eden kurşunlarla ağıryaralanan Abdullah T., sahilden yaklaşık 100 metre sürünerek devlet sahil yoluna kadar çıktı.
 

Burada vatandaşlar tarafından görülen ve olay yerine çağrılan ambulansla Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Abdullah T., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Abdullah T.'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, polis cinayetle ilgili çok yönlü inceleme başlattı.
 

Olayın ardından kısa bir süre sonra zanlılardan Fatma K. polis tarafından yakalanarak gözaltına alınırken, zanlı Efkar İ.'nin firarda olduğu öğrenildi. Fatma K., Emniyet'teki sorgusunun ardından savcılığa sevk edildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler