Türk Kızılay'ı ramazanda yalnız bırakmayacak

Türk Kızılayı Giresun Şube Başkanı Mürvet Şensoy, ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine yapılacak yardımlar için Giresun halkından destek istedi.  Mürvet Şensoy, yaptığı açıklamada, afet dönemlerinin dışında da ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Kızı

Türk Kızılay'ı ramazanda yalnız bırakmayacak
Türk Kızılayı Giresun Şube Başkanı Mürvet Şensoy, ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine yapılacak yardımlar için Giresun halkından destek istedi. 
 
Mürvet Şensoy, yaptığı açıklamada, afet dönemlerinin dışında da ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Kızılay’ın, ramazan ayı boyunca da sosyal yardımlarını sürdüreceğini belirtti.
 
Giresun halkından ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmak için destek isteyen Şensoy, "Gıda paketi, aşevleri, zekat modeli ve Gıda Kart çalışmaları sayesinde binlerce hayırsevere çözümler üreten, yüz binlerce ihtiyaç sahibini ise ramazanda yalnız bırakmayan Türk Kızılayı, ortaya koyduğu bu modelleri toplumun her kesimiyle paylaşma gayreti göstermektedir" dedi.
 
Şensoy, Türkiye'ye yayılmış 700’ü aşkın Türk Kızılayı şubesinin yaptığı detaylı sosyal incelemeler sonucu, ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen vatandaşların ihtiyaçlarını ramazan ayında da gidermeye devam edeceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler