"Turizme rezil olmayalım"

  Başkan Kurnaz yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Doğu Karadeniz Çevre, Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve de Fahri Çevre Müfettişi olarak Trabzon ÇEVHAYKO etkinlik davetlisi oldum. Kaşüstü Belediye Plajında yapılmakta olan etkinlikt

"Turizme rezil olmayalım"

 

 

Başkan Kurnaz yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Doğu Karadeniz Çevre, Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve de Fahri Çevre Müfettişi olarak Trabzon ÇEVHAYKO etkinlik davetlisi oldum. Kaşüstü Belediye Plajında yapılmakta olan etkinlikte gördüğüm çevre durumu hiçte gerçek Trabzonluların yerel halkına yakışır bir çevrre olmadığı dikkatimi çekti. Trabzon'umuzun çevreye duyarlı ve de duygulu halkımız için yakışacak şekilde bir moderizasyon yapılmalıdır. Böyle güzel bir beldemize yakışır, böyle güzel insanlarımıza bu sosyal tesis için herkesin elinden geleni yapmasi gerekir. Yetkililerin dikatine dıştan gelen dışkaynaklı turizme daha fazla  rezil olmayalim" 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel