Tüm çalışanlar ona koştu!

 30 Martta yapılan yerel seçimlerde Trabzon’un ilk Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu her zamanki gibi sabahın erken saatlerinde mesaisine başlamak için geldiği belediye binası önünde belediye çalışanları tarafından karş

Tüm çalışanlar ona koştu!
 30 Martta yapılan yerel seçimlerde Trabzon’un ilk Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu her zamanki gibi sabahın erken saatlerinde mesaisine başlamak için geldiği belediye binası önünde belediye çalışanları tarafından karşılandı.
 
Personeline teşekkür eden ve elde edilen başarının tüm belediye çalışanlarının eseri olduğunun altını çizen Başkan Gümrükçüoğlu, “Allah razı olsun. Aslında bütün bunlar hepsi sizin eseriniz, bizim değil. Biz sadece sizleri koordine ettik. Sizlerin vatandaşımızı sevmesi, görevlerinizi en iyi şekilde yapmanızın ve yürütmenizin neticesi. İnşallah bir ve beraber hepinizi evladım gibi hissederek ve severek, hepinizle bir aile olarak, hakikaten bu şehrin vefakar halkına güler yüzle hizmet edeceğiz. Ne olduysa hepsi sizin bu güler yüzünüzün, insan sevginizin eseridir.
 
Biz sessiz, mütevazi olarak, bir gurura ve kibre kapılmadan, bütün partili arkadaşlarımızın hepsini kucaklayarak, beraberce hizmete devam edeceğiz. Hangi siyasi görüşten olursa olsun vatandaşımızın hepsini kucaklamaya devam edeceğiz. Bugüne kadar güler yüzlü hizmetlerinizden ötürü hepinize müteşekkirim. Sizlerden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.
 
BÜYÜKŞEHİR VE ORTAHİSAR BELEDİYELERİ GEÇİCİ OLARAK AYNI BİNADA HİZMET VERECEK
 
Belediye personeline ve Trabzon halkına yeni bir büyükşehir belediye binası kompleksi yapılacağının müjdesini veren Gümrükçüoğlu, “Yine bizim evladımız iyi yetişmiş bir kardeşimiz soyadı gibi genç olan Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç, mevcut belediye binasında üçüncü katta hizmete başlayacak. Allah izin verirse ben sizlere büyük bir büyükşehir belediye kompleksi de yapacağım. Şimdilik Ortahisar belediyemizle birlikte kardeş kardeş faaliyet göstereceğiz” ifadelerini kullandı.
 
Daha sonra Hızırbey Mahallesi’nde esnafı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Gümrükçüoğlu, hangi siyasi görüş ve düşünceden olursa olsun tüm vatandaşları kucaklamayı sürdüreceklerini söyledi.
 
20140331aw049649_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel