Trabzon'un görseli zenginleşecek

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'un görsel güzelliklerini artırma amacında olduklarını bildirdi.Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, büyüyen ve gelişen kentte büyük projeleri gündeme getirirken diğer yandan da şehir içindeki

Trabzon'un görseli zenginleşecek

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'un görsel güzelliklerini artırma amacında olduklarını bildirdi.

Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, büyüyen ve gelişen kentte büyük projeleri gündeme getirirken diğer yandan da şehir içindeki kavşaklar, yol kenarları ve yeşil alanların bakımını ve temizliğini sürekli olarak gerçekleştirdiklerini belirtti.

Trabzon'un görsel güzelliklerini artırma amacında olduklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

"Gençlik Olimpiyatların yapıldığı Trabzon'da yatırımlar kadar görsellikte bizim için önemli. Beşirli ile 100. Yıl Parkı arasındaki sahili ağaçlandırmıştık. Bu ağaçlarla şehrin sahili yeşile büründü. Onların bakımları ve çalıların budanması dışında gerekli görülen yerlere mevsimlik çiçekler dikiyoruz. Olimpiyada hazırlık kapsamında viyadükler, sokak ve caddelerde bulunan direklere yerleştirilen çiçekleri de mevsimlik çiçeklerle yeniliyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel