Trabzonspor imajına polis önlemi!

Haber61.Net - HABER SERVİSİ - Trabzonspor evinde oynadığı F. Bahçe karşılaşmasında çıkan olaylar sonrası sahası 6 maç seyircisiz olarak kapanarak ceza aldı. TFF’nin vermiş olduğu karara tepki gösteren Bordo Mavili taraftarlar Avni Aker’de oynanacak  K. Pa

Trabzonspor imajına polis önlemi!

Haber61.Net - HABER SERVİSİ - Trabzonspor evinde oynadığı F. Bahçe karşılaşmasında çıkan olaylar sonrası sahası 6 maç seyircisiz olarak kapanarak ceza aldı. TFF’nin vermiş olduğu karara tepki gösteren Bordo Mavili taraftarlar Avni Aker’de oynanacak  K. Paşa karşılaşmasına kapıyı kırp içeri gireceğiz söylemleri üzerine Trabzon emniyetinin önlemleri artırdığı öğrenildi.

Hangi taraftar grubunun nasıl bir eylem hazırlığında olduğunu öğrenmek için çalışma başlatan emniyet birimleri Trabzonspor’un ve Trabzon camiasının imajının zedelenmemesi için taraftar gruplarını sahaya yaklaştırmayacağı öğrenildi.

Hafta içi konuyla ilgili açıklama yapan Trabzonspor’un basın sözcüsü Yakup Aslan’da yetkilileri göreve çağırmıştı. Açıklamasında Aslan, “ Bu durum Trabzonspor’u aşara TFF ve devletin sorunudur.”ifadelerine yer vermişti.

Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel