Trabzon Belediyesi'nden sınav kıyağı

Trabzon Belediye otobüsleri, 23 Mart Pazar günü yapılacak Yüksek Öğretime Geçiş Sınavına (YGS) dolayısıyla tüm vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek.  Vatandaşlar, Trabzon Belediyesi otobüslerinden Pazar günü saat 07.00 ile akşam 22.00 saatleri arası ücret

Trabzon Belediyesi'nden sınav kıyağı
Trabzon Belediye otobüsleri, 23 Mart Pazar günü yapılacak Yüksek Öğretime Geçiş Sınavına (YGS) dolayısıyla tüm vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek. 
 
Vatandaşlar, Trabzon Belediyesi otobüslerinden Pazar günü saat 07.00 ile akşam 22.00 saatleri arası ücretsiz faydalanacak. Belediye yolcu yoğunluğunu da dikkate alarak sınavların yapılacağı merkezlere ayrıca ek seferler koyacak.
 
Başkan Gümrükçüoğlu, YGS’ye girecek tüm öğrencilere başarılar dileyerek, “Bütün öğrencilerimize, ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza hepsine başarılar diliyoruz. Öğrencilerimizi çok seviyoruz. Onları yetiştiren anne ve babalarını da sevip sayıyoruz. Sınava giren bütün çocuklar bizlerin çocuğu. Onlara hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Sınav dolayısıyla Pazar günü belediye otobüslerimiz tüm vatandaşlarımıza ücretsiz olarak hizmet verecek. Ayrıca bazı sınav merkezlerine de ek otobüs seferleri koyacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel