Trabzonluların mavi tur keyfi

Trabzon'da bugün 30 dereceye ulaşan hava sıcaklığı ve yüksek nemden bunalan çok sayıda kişi sahillere akın etti. Şehir merkezindeki küçük kumsallarda ve T mahmuzlarda denize girerek serinlemeye çalışanların yanında, bazı kişiler de Trabzon Belediyesi'nin

Trabzonluların mavi tur keyfi

Trabzon'da bugün 30 dereceye ulaşan hava sıcaklığı ve yüksek nemden bunalan çok sayıda kişi sahillere akın etti. Şehir merkezindeki küçük kumsallarda ve T mahmuzlarda denize girerek serinlemeye çalışanların yanında, bazı kişiler de Trabzon Belediyesi'nin gezinti gemisiyle Karadeniz'de mavi tur yapmanın keyfini çıkardı.


Öte yandan merkez Akyazı beldesi sahilinde denize giren vatandaşların yoğunluğu dikkat çekerken, Karadeniz Sahil Yolu'nun her iki tarafındaki güvenlik şeritlerine park eden yüzlerce otomobil ise hem yaya güvenliğini hem de trafikte seyreden diğer araçları zaman zaman tehlikeye düşürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel