Trabzonlu vekilden Ak Parti'nin önergesine tepki

AK Parti ve CHP'nin dört eski bakan hakkındaki Meclis soruşturma komisyonu kurulmasına ilişkin önergeleri 5 Mayıs Pazartesi günü 14.00'te başlayacak özel gündemde görüşülecek.CHP Grup Başkanvekili Trabzonlu Akif Hamzaçebi, dört eski bakan hakkındaki Mecli

Trabzonlu vekilden Ak Parti'nin önergesine tepki

AK Parti ve CHP'nin dört eski bakan hakkındaki Meclis soruşturma komisyonu kurulmasına ilişkin önergeleri 5 Mayıs Pazartesi günü 14.00'te başlayacak özel gündemde görüşülecek.

CHP Grup Başkanvekili Trabzonlu Akif Hamzaçebi, dört eski bakan hakkındaki Meclis soruşturması önergesinin, Meclis Televizyonu'nun yayın yapmadığı pazartesi günü görüşülecek olmasını eleştirerek, "Bunun tek nedeni, bu görüşmelerin milletin gözünden kaçırılması. Korkmuyorsanız karar alalım, görüşmeleri Meclis Televizyonu yayınlasın. Var mısınız?" dedi.

Hamzaçebi, 1 Mayıs'ın yaklaştığına da dikkati çekerek, 1 Mayıs'ın 2010 ve 2011'de Taksim'de bayram havasında kutlandığını, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın da "Artık 1 Mayıs Taksim'de kutlanacak" afişi hazırladığını belirtti. Taksim'in bu yıl kutlamalara kapatıldığını anımsatan Hamzaçebi, "Bunu kapatan anlayış, demokrat olduğunu savunuyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel