Trabzonlu taksiciler çözüm istiyor

 Ticari taksiler önemli bir hizmeti yerine getirirken taksi durakları arasında haksız rekabet sorun oluşturuyor. 1951 yılında kurulan ve yıllardır Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin karşısında bulunan Park Taksi Durağı’nın Başkanı Mustafa Yıldırım, "Son gün

Trabzonlu taksiciler çözüm istiyor

 

Ticari taksiler önemli bir hizmeti yerine getirirken taksi durakları arasında haksız rekabet sorun oluşturuyor. 1951 yılında kurulan ve yıllardır Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin karşısında bulunan Park Taksi Durağı’nın Başkanı Mustafa Yıldırım, "Son günlerde özellikle akşam saat 17.00’den sonra farklı duraklarda bulunan taksiciler şehir merkezini durak olarak kullanıyor. Bizim durağımızın adını kullanan bu taksici arkadaşlarımız müşterileri fahiş fiyatlardan taşırken, müşterilerle sorun yaşadıklarında da Park Taksi Durağı’nın ismini veriyor. Durağımızda bütün taksilerimiz ‘Park Taksi’ logoludur. Bizim hiçbir arkadaşımız durak harici bekleme yapmaz ver yapamaz. 
 
Emniyetimizden ve belediyemizden Kunduracılar Caddesi başta olmak üzere meydanın göbeğini akşam saatlerinde durak olarak kullanan taksicilere karşı önlem almaya davet ediyoruz. Şikayetlerimize rağmen sorunlarımıza çözüm bulamıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel