Trabzonlu belediye başkanlarının savaşı!

 Tonya’da yapılması tartışmalara neden olan çimento fabrikası projesine Düzköy AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Atmaca’dan sonra, Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve Çaykara Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu t

Trabzonlu belediye başkanlarının savaşı!

 

Tonya’da yapılması tartışmalara neden olan çimento fabrikası projesine Düzköy AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Atmaca’dan sonra, Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve Çaykara Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu talip olduğunu açıkladı.
 
BİZ TALİBİZ
 
Trabzon’un Tonya İlçesi’ne kurulması planlanan ve bazı yöre halkıyla birlikte, çevre platformu üyelerinin de tepkisine neden olan çimento fabrikasının taliplileri, her geçen gün artıyor. Kurulacak olan fabrikaya tepki gösterenleri anlayamadığını ve Trabzon’a yapılacak olan yatırımların engellenmemesi gerektiğini belirten Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç, “Teknoloji gelişti. Artık fabrikalar çevreye zarar vermiyor. Bu bölgenin yatırıma ihtiyacı var. Gelsinler fabrikayı Maçka’ya kuralım” dedi.
 
BİZE GELİN
 
Fabrikanın istihdama büyük katkısı olacağını belirten Çaykara Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu da, “Fabrika iş kapısı demektir. Bölgenin ekonomik çıtasını yükseltmek ve gençlerimizi iş sahibi yapmak için, bu tür yatırımlara ihtiyaç vardır. Yatırımcıları Çaykara’ya bekliyoruz” derken; Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, “Bildiğim kadarıyla bizim ilçede hammaddesi yok ama keşke imkan olsaydı da bu fabrika Akçaabat’ımıza kurulsaydı. Böyle bir yatırım bu bölgede kalmalıdır” dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel