Trabzonlu son anda kurtuldu

Trabzon’un Kunduracılar Caddesinde özel bir bankanın ATM’sine dolandırıcılar elektronik düzenek takarak banka müşterilerini dolandırmak istedi. Haber : Şükrü Üçüncü  Kunduracılar Caddesinde bulunan bir bankanın ATM'sine ne zaman takıldığı bilinmeyen cihaz

Trabzonlu son anda kurtuldu

Trabzon’un Kunduracılar Caddesinde özel bir bankanın ATM’sine dolandırıcılar elektronik düzenek takarak banka müşterilerini dolandırmak istedi. 

Haber : Şükrü Üçüncü 
 
Kunduracılar Caddesinde bulunan bir bankanın ATM'sine ne zaman takıldığı bilinmeyen cihaz ile vatandaşların kart bilgisini kopyalamak için bir düzenek yerleştirdi. Düzenek sayesinde vatandaşların bilgilerine kolayca erişmeye çalışan dolandırıcılar kurnaz bir vatandaş sayesinde sonda anda fark edilince yakayı ele verdiler. 
 
Bankanın ATM’sine gelen Remzi S. Bankadan para çekmek istediği sırada fark edince durumu polis ekiplerine aktarmak için 155’i aradı.  Olay yerine gelen Trabzon Emniyeti güven timleri ile Olay yeri inceleme ekipleri yapmış olduğu çalışmada banka ATM’sine takılı bulunan düzeneği yerinden sökerek araştırmak üzere emniyete götürdü. 
 
Son anda dolandırıcıların oyununu bozan Remzi S, “ para çekmek için ATM’ye kartı taktığımda kart yerinin elime geldiğini far ettim. Hemen kredi kartımı ATM’den çıkardıktan sonra polis ekiplerinden yardım istedim. Polisler zaman kaybeden ATM’nin bulunduğu noktaya gelerek müdahale etti.”şeklinde konuştu. 
 
Düzeneğin Trabzon’da başka bankaya takılıp takılmadığı bilinmez iken Trabzon’da kaç kişi bu yöntem ile dolandırıldığı bilinmiyor. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel