Trabzonlu komutanlar Canalioğlu'nu ziyaret ett!

Balyoz Davası’nda 4 yılı aşkın cezaevinde yatan ve Anayasa Mahkemesi’nin kararıyla tahliye olan Trabzonlu komutanlar Kurmay Albay Mustafa Önsel ile Jandarma Albay Engin Çırakoğlu, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu’nu TBMM’deki makamında ziyaret e

Trabzonlu komutanlar Canalioğlu'nu ziyaret ett!

Balyoz Davası’nda 4 yılı aşkın cezaevinde yatan ve Anayasa Mahkemesi’nin kararıyla tahliye olan Trabzonlu komutanlar Kurmay Albay Mustafa Önsel ile Jandarma Albay Engin Çırakoğlu, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu’nu TBMM’deki makamında ziyaret ettiler. 

Tutuklu kaldıkları süre içerisinde Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu’nun kendilerini yalnız bırakmadığını ve sık sık ziyaret ettiğini belirten, Jandarma Albay Engin Çırakoğlu ile Kurmay Albay Mustafa Önsel, “Geçirdiğimiz bu zor günlerde Milletvekilimiz Volkan Canalioğlu bizzat bizleri ziyaret ederek ve düzenlenen destek toplantılarına katılarak yanımızda oldular. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dediler.

CHP Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu, ise yaptığı konuşmada, “Anayasa Mahkemesi'nin kararı gecikmiş ama memnuniyet verici kararlardır. Komutanlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Albay Mustafa Önsel Canalioğlu’na cezaevinde yazdığı bir kitap, Canalioğlu ise Trabzonlu komutanlara sırtında isimlerinin yazılı olduğu birer Trabzonspor forması hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel