Trabzonlu gencin hazin sonu

Haber61.Net -  Haber Servisi - Haber61.Net'in gündemden düşürmediği Bonzai'de korkulan oldu ve Vakfıkebir ilçesinde bir genç yaşamını yitirdi. Trabzonlu 21 yaşındaki Ramazan Uçar, yaşamış olduğu Kocaeli'n de uyuşturucu tacirlerinin kurbanı oldu.Tacirler t

Trabzonlu gencin hazin sonu

Haber61.Net -  Haber Servisi - Haber61.Net'in gündemden düşürmediği Bonzai'de korkulan oldu ve Vakfıkebir ilçesinde bir genç yaşamını yitirdi. Trabzonlu 21 yaşındaki Ramazan Uçar, yaşamış olduğu Kocaeli'n de uyuşturucu tacirlerinin kurbanı oldu.

Tacirler tarafından almış olduğu  Bonzai uyuşturucu maddesinde aşırı doz alan Uçar birden rahatsızlaştı. Kocaeli devlet hastanesine kaldırılan talihsiz genç burada yaşamını yitirdi. Polis, Uçar'ın ölümü için çalışma başlatırken öte yandan bonzai her gün bir genci kirli ağına düşürmeye devam ediyor.

Ramzan Uçar'ın Vakfıkebir ilçesi Sekmenli Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu ve Kocaeli Gölcük'te yaşadığı öğrenildi. 

Sevgili Gençler Her türlü uyuşturucu madde öldürür bir anlık keyif verdiğine inandığınız o lanet maddeler sizleri uçuruma sürüklemekte her şeyden önce Annenizi unutmayın... 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel