Trabzonlu adam düşerek öldü!

 Trabzon'un Değirmendere Mahallesinde, 14 gün önce evinin önündeki merdivenlerden düşerek yaralanan Ahmet Düzenli, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ahmet Düzenli (56), bir arkadaşını cep telefonuyla arayarak evinin önünde düştüğünü ve karnının

Trabzonlu adam düşerek öldü!

 

Trabzon'un Değirmendere Mahallesinde, 14 gün önce evinin önündeki merdivenlerden düşerek yaralanan Ahmet Düzenli, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Ahmet Düzenli (56), bir arkadaşını cep telefonuyla arayarak evinin önünde düştüğünü ve karnının çok ağrıdığını belirterek hastaneye götürmesini istedi. Önce Fatih Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan Düzenli'ye burada röntgen ve tahlilleri bakılırken, kendisine ameliyat olacağı söylendi. Röntgen sonuçlarının ardından doktorlar Düzenli'ye ameliyata gerek kalmadığını belirtirken, daha sonra kendisini ultrasona alarak karnında bir sıvı olduğunu tespit etti.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılan Düzenli'ye bir takım tahliller yapıldıktan sonra gece 24.00 sıralarında taburcu edildi. Gece saat 02.30 sıralarında evinde tekrar rahatsızlanan Ahmet Düzenli çağırılan ambulansla tekrar KTÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken bağırsaklarının patladığı tespit edilerek acil ameliyata alındı. Ameliyat sonrası 14 gündür doktorlar tarafından sürekli uyutulan Düzenli, dün saat 17.35 sıralarında hayatını kaybetti. Düzenli'nin cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel