Trabzon'dakilere elektrik uyarısı!

Elektrik faturası son ödeme tarihini, abonenin kendisinin belirleyebileceği bildirildi. Aksa Elektrik Dağıtım Koordinatörü Fikret Akbaş, yaptığı yazılı açıklamada, 30 Eylül 2010 tarihi itibariyle Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane ve Giresun illerini ve 1 m

Trabzon'dakilere elektrik uyarısı!

Elektrik faturası son ödeme tarihini, abonenin kendisinin belirleyebileceği bildirildi.

Aksa Elektrik Dağıtım Koordinatörü Fikret Akbaş, yaptığı yazılı açıklamada, 30 Eylül 2010 tarihi itibariyle Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane ve Giresun illerini ve 1 milyon 70 bin aboneyi kapsayan elektrik dağıtım hizmetinin Çoruh Aksa Elektrik Hizmetleri A. Ş. tarafından devir alındığını belirtti.

Müşteri memnuniyetini kendine prensip edinen ve bunun sağlanması için çalışmalarını sürdüren Çoruh Elektrik Dağıtım A. Ş'nin müşterilerine bir yenilik daha sunduğunu ifade eden Akbaş, şunları kaydetti:

"Göreve başlamamızla beraber altyapısının yetersiz olduğunu ve müşterilerimizin elektrik dağıtımı ve perakende satışı gibi son derece önemli bir hizmeti sunan bir şirket ile iletişim kurmakta zorluk çektiklerini tespit ettik. Öncelikli olarak müşterilerimizden gelen geri bildirimlerle ilerlemeye devam ediyoruz. Yaptığımız çalışmalarda müşterilerimizin en öncelikli konusunun fatura son ödeme tarihlerinin maaş dönemine denk gelmemesi nedeniyle yaşadıkları sıkıntı olduğunu gördük. Müşteri beklentilerini karşılamak için bu konuda çalışma başlattık. Aboneliği kendi adına olan, fatura borcu bulunmayan ve ödemeler için bankaya otomatik ödeme talimatı veren mesken müşterilerimiz, faturanın tahakkuk ettiği aydaki son ödeme tarihlerini artık kendileri belirleyebilecek. Uygulamadan faydalanmak isteyen müşterilerimiz, bulundukları yerlerdeki Çoruh Elektrik Dağıtım A. Ş. müşteri hizmetleri merkezimize uğrayarak işlemlerini yaptırabilirler. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel