Trabzon'da,başarılı gazetecilere ödül

Trabzon Gazetecileri Cemiyeti Başarılı gazeteciler ödülüne laik görülen haber Müdürümüz Şükrü Üçüncü ödülünü aldı Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin (TGC) "2012 Başarılı Gazeteciler Yarışması"nda başarılı bulunanlara ödülleri verildi.Hamamizade İhsanbey Kül

Trabzon'da,başarılı gazetecilere ödül

Trabzon Gazetecileri Cemiyeti Başarılı gazeteciler ödülüne laik görülen haber Müdürümüz Şükrü Üçüncü ödülünü aldı 

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin (TGC) "2012 Başarılı Gazeteciler Yarışması"nda başarılı bulunanlara ödülleri verildi.

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafız Özak, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ile davetliler ve gazeteciler katıldı.

Törende Vali Kızılcık, "Jüri Özel Ödülü"'ne layık görülen iş adamları Celal Hekimoğlu ve Kenan Oltan'a, AK Parti Trabzon Milletvekili Özak ise "Sanat Ödülü"ne layık görülen Nazan Bekiroğlu'na plaketlerini sundu.

"Gazete-Televizyon Haberi" dalında dereceye girenlere ödüllerini verdikten sonra bir konuşma yapan BİK Genel Müdürü Atalay, Anadolu'da güçlü gazetecilik yapan şehirler arasında Trabzon'un en önlerde yer aldığını belirterek, şunları söyledi:

"Evet eksiklerimiz vardır ama şunu biliyorum ki Trabzon basını, yerel ve ulusal anlamda yüz akıdır. Türkiye'de gazete tirajı olarak en yüksek İzmir ve Bursa'dan sonra Trabzon'dur ve bu açıdan örnek bir ildir. Ayrıca bu ödül törenininde gazetecilerin iş adamlarına ödül vermeleri gelecek açısından bence önemli bir adımdır."Törende, Anadolu Ajansı (AA) Trabzon Bölge Müdürlüğü muhabirlerinden Selçuk Kılıç "Spor Haberi" dalındaki ödülünü İl Emniyet Müdürü Yavaş'ın elinden aldı. AA kameramanı Atilla Kurtoğlu ise "Haber Görüntüsü" dalındaki ödülü Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu'ndan aldı.

Ödüle layık görülen şöyle:

Jüri Özel Ödülü: Celal Hekimoğlu, Kenan Oltan

Sanat Ödülü: Nazan Bekiroğlu

Basın Hizmet Ödülü: Bekir Koca, Dursun Koçyiğit, Erhan Şahinbaş, Hayri Köklü, Seza Turgut, Şakir Bostancı

Gazete-Tv Haberi: "Tecavüz bebeğini devlet baba aldı" Gürkan Ata (Akşam Gazetesi), "Hayvan barınağı çalışanı isyan etti" Sezgin Kaşıkçı (Zigana Tv)

Haber Fotoğrafı: "Protestocu kadına linç girişimi" Fatih Turan (DHA),

"Geriye kalan" Osman Şişko (DHA), "Yumruk anı" Şükrü Üçüncü (Haber61)

Spor Haberi: "Koş Emrah koş" Selçuk Kılıç (Anadolu Ajansı), "Hocasına kızdı, dünya üçüncüsü oldu" Emrah Taşkın (Kuzey Ekspres), "Şampiyon olunca 'sen küçüksün' dediler" Erdoğan Bekar (Günebakış)

Spor Fotoğrafı: "Yumruğu yedi, maçı tatil etti" Ali Demiral (Taka),

"Bıçakla çıkmış olamaz mı-" Levent Tan (HaberTürk), "Gerildi, gerildi sonunda koptu" Özgür Ödemir (Sabah)

Haber Görüntüsü: "Görme engellinin fıkra gibi yürüyüşü" Atilla Kurtoğlu

(Anadolu Ajansı), "Derede can pazarı" Ersen Küçük (İHA)

Araştırma-İnceleme-Röportaj: "O annenin elini öptüm" Levent Ustabaşı

(61Saat), "Uzun soluklu projeler karşılıklı sabır ve güven ister" Okan İsmailoğlu (İlkhaber)

Güncel Yazı: "Adalet istiyorum sadece adalet" Avni Özarslan (İlkhaber)

Radyo-Tv-Program: "Program" Can Karyağdı (Lig Tv), "Sunum" Ayşegül Özdoğan (Kanal Mavi)

Mizampaj: Serdal Şahin (Trabzonspor Dergisi), Tuncay Şükür (Karadeniz Gazetesi)
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel