Trabzon'da yollar açılıyor

Trabzon şehir merkezine kış mevsimini ikinci karı yağdı. Kent merkezi ile kentin yüksek kesimlerinde Trabzon Belediye ekipleri yoğun tempoda çalışarak vatandaşların mağdur olmamasını sağladı.Trabzon’da süren kar yağışı nedeniyle Trabzon Belediyesi karla m

Trabzon'da yollar açılıyor

Trabzon şehir merkezine kış mevsimini ikinci karı yağdı. Kent merkezi ile kentin yüksek kesimlerinde Trabzon Belediye ekipleri yoğun tempoda çalışarak vatandaşların mağdur olmamasını sağladı.

Trabzon’da süren kar yağışı nedeniyle Trabzon Belediyesi karla mücadele ekipleri gece saatlerinde başladıkları kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Trabzon’da dün geceden beri etkili olan kar yağışı nedeniyle Trabzon Belediyesi Karla Mücadele Koordinasyon Merkezi personeli gece mesaisi yaptı. Ekipler, kar yağışı nedeniyle özellikle yüksel mahallelerde ve ana arterlerde karla mücadele çalışmalarını gece boyunca sürdürdüler. Ekipler, sabah saatlerinden itibaren ise kaldırım temizleme, yıkama faaliyetlerini sürdürüyor. Karla mücadele çalışmalarını 200 personel ve 28 araç ve iş makinesiyle yürüten belediye karla mücadele çalışmaları için aldığı yeni araçların da devreye girmesiyle daha hızlı bir şekilde sürdürüyor. Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu karla mücadele çalışmalarını yerinde inceleyerek personeline destek ve moral veriyor.

Başkan Gümrükçüoğlu yoğun kar yağışı nedeniyle özellikle yüksek mahallelerde yolları ve ana arterleri açmak için çalışmalarını gece boyunca sürdürdüklerini belirterek, “ 200 personel ve 28 araçla sürdürdüğümüz karla mücadele çalışmalarında şimdiye kadar herhangi bir olumsuzluğa rastlamadık. Teknik Hizmetler Birimleri bünyesinde kurduğumuz koordinasyon merkezinde ekiplerimiz 24 saat hazır olarak nöbet başında bulunuyor. Dün geceden beri özellikle şehrin yüksek mahallelerine yağan kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açan ekiplerimiz ayrıca buzlanmaya karşı solüsyon ve tuz serme çalışmalarını da sürdürüyor. Ekiplerimiz ayrıca kaldırımları kardan temizlemek için kar küreme çalışmalarını da sürdürüyorlar” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel