Trabzon'da trafikte polis baskını

Trabzon'da ''dur'' ihtarına uymayarak otomobili ile polisten kaçan şüpheli, yaşanan kovalamacanın ardından bir miktar esrar ile yakalandı.Alınan bilgiye göre, Gülbaharhatun Mahallesi İnönü Caddesi'ndeki bir alışveriş merkezi çevresinde devriye görevi yapa

Trabzon'da trafikte polis baskını

Trabzon'da ''dur'' ihtarına uymayarak otomobili ile polisten kaçan şüpheli, yaşanan kovalamacanın ardından bir miktar esrar ile yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Gülbaharhatun Mahallesi İnönü Caddesi'ndeki bir alışveriş merkezi çevresinde devriye görevi yapan polis ekibi, gece saatlerinde, Ortahisar yönünden gelen M.D'nin kullandığı, 61 DE 977 plakalı otomobilin tehlikeli şekilde ilerlediğini fark ederek, ''dur'' ihtarında bulundu.

Bu uyarıya rağmen durmayarak aracı ile kaçmaya başlayan M.D. polislerce takibe alındı.

Bir süre devam eden kovalamacanın ardından Şenol Güneş Bulvarı'nda durdurulan araç sürücüsü M.D'nin cüzdanındaki aramada bir kağıda sarılmış halde yaklaşık 4 gram esrar ele geçirildi.

Zanlı M.D. gözaltına alınıp Çarşı Polis Merkezi'ne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel