Trabzon’da siyasetin güzel yüzü

Mehmet Yılmaz MHP Ortahisar ilçe Başkanı..Ahmet Kaya CHP Ortahisar ilçe başkanı..Biri ülkücü gelenekten diğeri soldan yola çıkmış siyaset mücadelesine. Bu yolda ne Yılmaz geri adım atmış ne de Kaya..Ama ikisi de önce insanlık önce dostluk önce kardeşlik d

Trabzon’da siyasetin güzel yüzü

Mehmet Yılmaz MHP Ortahisar ilçe Başkanı..Ahmet Kaya CHP Ortahisar ilçe başkanı..Biri ülkücü gelenekten diğeri soldan yola çıkmış siyaset mücadelesine. Bu yolda ne Yılmaz geri adım atmış ne de Kaya..

Ama ikisi de önce insanlık önce dostluk önce kardeşlik duygusunu hiç koparmamış.Bu fotoğrafta onu anlatıyor.MHP Ortahisar İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz hasta yatağında Ahmet Kaya’yı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini sundu.Bu a anı kişisel facebook sayfasından da paylaşan Yılmaz ve altına şunu yazmış:”Bizler farklı siyasi partinin temsilcileri olabiliriz,ama her şeyden önce Trabzonun çocuğuyuz vede biz kardeşiz.Siyaset başka ,kardeşliğimiz başkadır.kardeşime acil şifalar diliyorum”

Bu güzel dayanışmayı yürekten kutluyor Trabzon siyasetindeki bu tablonun ülke geneline hakim olmasını istiyoruz.

Bu arada apandis ameliyatı olan Ahmet Kaya’nın Özel Karadeniz Hastanesindeki tedavisi de sürüyor. Kendisine de haber61.net ailesi olarak bizde geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel