Trabzon'da sahalar yenileniyor

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından zeminleri yapılan Araklı ve Maçka İlçe Statlarının zeminleri artık çim yüzeyli sentetik olacak.Yaklaşık bir aydır süren ve bu ay içerisinde bitecek olan çim yüzeyli sentetikleri serilme işlemleri

Trabzon'da sahalar yenileniyor

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından zeminleri yapılan Araklı ve Maçka İlçe Statlarının zeminleri artık çim yüzeyli sentetik olacak.

Yaklaşık bir aydır süren ve bu ay içerisinde bitecek olan çim yüzeyli sentetikleri serilme işlemleri devam ederken, yeni sezonda her iki statta da müsabakalar artık çim yüzeyli sentetik sahada oynanacak. Yeni sahalar hakkında sporculara başarılar dileyen Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, “Yeni sezonda yeni hali ile hizmet verecek olan sahalarımızda ter dökecek tüm futbol takımlarımıza şimdiden hayırlı olsun dikellerimi iletiyorum ve başarılar diliyorum” dedi.

20131010aw000193_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel