Trabzon'da oyun hırsızlığı! Polis peşinde...

Trabzon’da bir genç, internet üzerinden oynadığı 'Kinght Online’ isimli oyunun şifrelerinin kırıldığını iddia ederek karakterlerinin çalındığını gerekçesiyle polise başvurarak şikâyetçi oldu.Edinilen bilgiye göre, M.T.U., adlı öğrenci, Trabzon Emniyet Müd

Trabzon'da oyun hırsızlığı! Polis peşinde...

Trabzon’da bir genç, internet üzerinden oynadığı 'Kinght Online’ isimli oyunun şifrelerinin kırıldığını iddia ederek karakterlerinin çalındığını gerekçesiyle polise başvurarak şikâyetçi oldu.


Edinilen bilgiye göre, M.T.U., adlı öğrenci, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne müracat ederek internet üzerinden oynadığı 'Kingt Online’ adlı oyununun hesabına ait şifresinin kırıldığını ve ücret karşılığında güçlendirdiği kendisine ait oyuncu karakterlerin çalındığını fark ederek şikayette bulundu.
Olayla ilgili olarak polis ekipleri, oyun karakterlerini çalan kişi ya da kişileri bulmak için harekete geçerken, soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel