Trabzon'da otomobil kundaklandı

Trabzon'da, bir otomobili benzin dökerek yaktığı, 2 otomobili de yakmaya çalıştığı iddia edilen kişi, tutuklandı. Alınan bilgiye göre, önceki gün bir süre alkol alan Alim K, Değirmendere Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonuna giderek pet şişe ile benzi

Trabzon'da otomobil kundaklandı

Trabzon'da, bir otomobili benzin dökerek yaktığı, 2 otomobili de yakmaya çalıştığı iddia edilen kişi, tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, önceki gün bir süre alkol alan Alim K, Değirmendere Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonuna giderek pet şişe ile benzin satın aldı.

Benzinle cadde üzerinde bulunan bir otomobili yakmaya çalışan Alim K, başarılı olamayınca Mehmet Şirin Daştan'a ait 04 P 2887 plakalı başka bir otomobile yöneldi. Otomobili benzin döküp yakan Alim K, başka bir aracı da yakmaya çalışırken, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polislerce suçüstü yakalandı.

Yapılan kontrolde aşırı derecede alkollü olduğu anlaşılan ve işsiz olduğu için bunalıma girip araçları yaktığını belirten Alim K, polis merkezindeki işlemleri sonrası çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler