Trabzon’da maskeli soygun

 Trabzon Fırıncılar A.Ş’nin kuruluşu olan FİMEK ekmek fabrikasına iftarda giren yüzü maskeli hırsızlar FİMEK’e ait para kasasını alarak kayıplara karıştılar. Elde edilen bilgiye göre dün iftar saatlerinde FİMEK’in boş olduğu dakikalar da fabrikaya giren h

Trabzon’da maskeli soygun

 

Trabzon Fırıncılar A.Ş’nin kuruluşu olan FİMEK ekmek fabrikasına iftarda giren yüzü maskeli hırsızlar FİMEK’e ait para kasasını alarak kayıplara karıştılar.

 

Elde edilen bilgiye göre dün iftar saatlerinde FİMEK’in boş olduğu dakikalar da fabrikaya giren hırsızlar dört adet bilgisayar kasası ile içinde 3 bin TL ve 250 Bin liralık çek ve senetleri çaldılar.

 

FİMEK yönetim kurulu başkanı Tuncay Adanur, “ Trabzon’da hırsızlık çok büyük sorun haline geldi buna yetkililerin önlem alması gerekiyor. Hırsızlara ağır yaptırımlar uygulanmıyor. Yakalanan hırsızlar savcılar tarafından serbest bırakılıyor. İçişleri Bakanına sesleniyorum buna bir çözüm bulun.”dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel