Trabzon'da kurban satışları arttı

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala son hazırlıklar yapılırken, hayvan pazarlarında da hareketlilik yaşanıyor. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşlar hazırlıklarını sürdürürken, bayram telaşı kendini en çok hayvan pazarlarında gösteriyor. Trabzon'un

Trabzon'da kurban satışları arttı

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala son hazırlıklar yapılırken, hayvan pazarlarında da hareketlilik yaşanıyor. 

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşlar hazırlıklarını sürdürürken, bayram telaşı kendini en çok hayvan pazarlarında gösteriyor. Trabzon'un Akyazı mevkiinde kurulan hayvan pazarında, bayrama 3 gün kala hareketlilik artarken, vatandaşların daha çok büyükbaş hayvanlara rağbet ettiği gözleniyor.
 
Hayvan satıcıları da, satışların artması nedeniyle memnuniyetini dile getirirken, bayram öncesinde daha çok büyükbaş hayvanların, bayramda ise küçükbaş hayvanların satışının arttığını söylüyor. Vatandaşlar ise, kurbanlık almak için pazara geldiklerinde fiyatların geçmiş yıllara göre daha fazla olduğunu belirtiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel