Trabzon'da intihar !

Trabzon'da Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binasının çatısına yangın merdivenlerini kullanarak çıkan ve ismi Burak Ö. olduğu öğrenilen şahıs intihar girişiminde bulunuyor.Üzerindeki kıyafetleri çıkartan ve yarı çıplak vaziyette bulunan şahsı etraftaki polis

Trabzon'da intihar  !

Trabzon'da Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binasının çatısına yangın merdivenlerini kullanarak çıkan ve ismi Burak Ö. olduğu öğrenilen şahıs intihar girişiminde bulunuyor.

Üzerindeki kıyafetleri çıkartan ve yarı çıplak vaziyette bulunan şahsı etraftaki polis ekipleri ikna ederek aşağı indirmeye çalışıyor.

Olay yerine gelen şahsın annesi baygınlık geçirdi.  

İntihar girişiminde bulunan Ö.'nün TRABEL işçisi olduğu öğrenildi.

Burak Ö. nedeni henüz belirlenemeyen bir olayda bir aracın camını kırdı. Bunun üzerine beraberindeki şahidiyle Polis Merkezine giden Ö.'nün burada polisleri ikna edemediği için intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Ö. "Devlete güvencim kalmadı" diyerek intihar girişiminde bulundu.

Burak Ö'nün olay yerinde bulunan çocukluk arkadaşı Yaşar isimli kişi arkadaşını ikna ederek intihardan vazgeçirmeyi başardı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel