Trabzon'da Heyelan 2 kişi kayıp

Trabzon'un Yomra ilçesi Özdil beldesinde yoğun yağış hayatı felç etti.Yoğun yağışın sele dönüşmesinin ardından meydana gelen heyelan Taşdelen köyünde yolu trafiğe kapattı.  2 kişi sel sularına kapılarak kayboldu. İsimlerinin Memnune Ateş(75) ve Şakire Ate

Trabzon'da Heyelan 2 kişi kayıp

Trabzon'un Yomra ilçesi Özdil beldesinde yoğun yağış hayatı felç etti.

Yoğun yağışın sele dönüşmesinin ardından meydana gelen heyelan Taşdelen köyünde yolu trafiğe kapattı.  2 kişi sel sularına kapılarak kayboldu. İsimlerinin Memnune Ateş(75) ve Şakire Ateş(50) olduğu örğrenilen iki kadını arama çalışmaları sürüyor. Gülyurdu köyünde ise mahsur kalanlar olduğu gelen bilgiler arasında.

Yomra Belediyesi'ne bağlı ekipler çalışmalarını sürdürürken yağışların halen daha etkisini sürdürdüğü gelen bilgiler arasında.

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu Haber61.net'e yaptığı açıklamada yağışların etkisini sürdürdüğünü belirterek Taşdelen Köyünde meydana gelen heyelan nedeniyle yol çitf yönlü olarak trafiğe kapalı. Ekiplerimiz aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Kaybolan kadını da en kısa zamanda bulmayı umut ediyoruz'' ifadelerini kullandı.

Ayrıca Yomra Belediyesi tarafından belediye hoparlöründen yapılan anonslarla vatandaşlar uyarılıyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel