Okul sütü devam edecek

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Bakanlar Kurulu'nun "Okul Sütü Programı'nın, 2013-2014 ve 2014-2015 eğitim öğretim yıllarında da uygulanmaya devam etmesine ilişkin kararının" Resmi Gazete'de yayımlandığı anımsatıldı. K

Okul sütü devam edecek

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Bakanlar Kurulu'nun "Okul Sütü Programı'nın, 2013-2014 ve 2014-2015 eğitim öğretim yıllarında da uygulanmaya devam etmesine ilişkin kararının" Resmi Gazete'de yayımlandığı anımsatıldı. Kararla, Okul Sütü Programı'ndan, özel okullar, bağımsız anaokulları, uygulama sınıfları, ana sınıfları ve ilkokul öğrencilerinin yararlanacağı ve bu eğitim-öğretim yılının 2. döneminde uygulanacak projeyle, öğrencilere haftanın 3 günü süt dağıtılacağı belirtildi.

Programın, çocuklara süt içme alışkanlığı kazandırılması, yeterli ve dengeli beslenmeleri ve sağlıklı büyümelerine katkı sağlamayı amaçladığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim