Trabzon'da Hemşireyi neden dövdü

 Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Doktor Hüseyin Tonyalı bir süre önce tartıştığı hemşireye tokat attığı ileri sürülerek hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu. Olayı ardın konuşan doktorun eşi Aynur Tonyalı sitem dolu sözler etti. T

Trabzon'da Hemşireyi neden dövdü
 
Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Doktor Hüseyin Tonyalı bir süre önce tartıştığı hemşireye tokat attığı ileri sürülerek hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu. Olayı ardın konuşan doktorun eşi Aynur Tonyalı sitem dolu sözler etti. Tonyalı, “ Olayın nasıl olduğunu araştırmanız gerekmiyor mu? Bu doktor Trabzon’a 35 sene hizmet yapmış, kimseye kış demiş. Hemşire hanım vazifesini yapmamış, verilen talimatı yerine getirmemiş ve bu yüzden oradaki hasta felç olmuş. İşte doktor bey bu yüzden hiddetlenmiş, hiddetlenemez mi? Doktor bey hemşireye talimat veriyor: Bu arada hasta nöbet geçiriyormuş, ‘şu iğneyi yap ben geliyorum’ diyor. Ve geldiğinde iğnenin yapılmamış olduğunu görüyor. Ve hasta bu yüzden felç geçiriyor. Buna doktor sinirlendi de suç mu oldu şimdi. Doktor hiddetlenince hemşire hakaret ediyor, doktor beyin üzerine yürüyor ve doktoru itiyor. Ben 35 yıllık eşimin çocuklarına dahi vurduğunu görmedim. ”dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel