Trabzon'da gıda denetimi

 Trabzon Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı dolayısıyla gıda denetimlerini artırdı. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Osman Nuri Baki, yaptığı yazılı açıklamada, özellikle Ramazan ayının başlaması nedeniyle Gıda ve Yem Şube

Trabzon'da gıda denetimi

 

Trabzon Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı dolayısıyla gıda denetimlerini artırdı.

 

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Osman Nuri Baki, yaptığı yazılı açıklamada, özellikle Ramazan ayının başlaması nedeniyle Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü kontrol görevlilerinin denetimlerini artırdığını belirtti.

 

Ekiplerin, toplu iftarların yapıldığı yerlerde, buralara yemek sağlayan şirketlerde, et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri, tatlı ve pastacılık ürünleri, şekerleme, ekmek ve pide üretimi yapan yerlerde denetimlerini sürdürdüğünü ifade eden Baki, şunları kaydetti:

 

"Vatandaşlarımız gıda konusunda karşılaştıkları her türlü sorunu Bakanlığımızın 174 Alo Gıda Hattı'na bildirebilirler. Yapılacak olan bu bildirimler, mevzuat doğrultusunda anında değerlendirilip sonuçlandırılacaktır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel