Trabzon'da Gezi parkı yürüyüşü

İstanbul Taksim'de gezi parkında bulunan bazı ağaçların sökülüp yerine Topçu Kışlası ve AVM yapılması çalışmaları tüm Türkiye'de olduğu gibi Trabzon'da da büyük tepki toplamıştı.Gezi parkı eylemleri 12. gününbe girerken Trabzon'da da eylemlere destek amaç

Trabzon'da Gezi parkı yürüyüşü

İstanbul Taksim'de gezi parkında bulunan bazı ağaçların sökülüp yerine Topçu Kışlası ve AVM yapılması çalışmaları tüm Türkiye'de olduğu gibi Trabzon'da da büyük tepki toplamıştı.

Gezi parkı eylemleri 12. gününbe girerken Trabzon'da da eylemlere destek amaçlı yapılan bir çok yürüyüşe bugün bir yenisi daha eklendi. 

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

 

Trabzon'da gezi parkı eylemlerine destek amaçlı kurulan Trabzon Taksim'le Dayanışma Platformu öncülüğünde, Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde dün yapılan basın açıklamasında belirtildiği gibi bugün saat: 13:30'da yapılan destek yürüyüşü postane önünden başlayarak Kahramanmaraş caddesi boyunca ilerleyerek Atatürk Alanındaki Atatürk heykeli önünde son buldu.

Yakşalık 3 bin kişilik grup ellerinde Türk Bayrakları, dövizler, getirdikleri tencereleri çalarak ve ''heryer Taksim heryer direniş'', '' faşizme karşı omuz omuza'' sloganları atarak yürüdüler. Yürüyüşe Maçka ve Tonya başta olmak üzere bir çok ilçedend de büyük destek geldi. 

Trabzon Emniyetine bağlı çevik kuvvet ekipleri ve sivil polis ekiplerinin yoğlun güvenlik önlemleri aldığı yürüyüş herhangi bir taşkınlık olmadan olaysız bir şekilde geçti. 

Basın açıklamasının ardından sloganlar atan grup, davul zurna eşliğinde oynanan horondan sonra olaysız şekilde dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel