Trabzon'da gergin anlar! Polise silah...

Trabzon'da kaçak sigara sattığı iddiasıyla gözaltına alınmak istenince iş yerinin kapısını içeriden kapatıp kafasına silah dayayan kişi, polislerce ikna edilip gözaltına alındı.Kaçak sigara kaçakçılarına yönelik çalışma yapan gümrük mufaza ekipleri, Ortah

Trabzon'da gergin anlar! Polise silah...

Trabzon'da kaçak sigara sattığı iddiasıyla gözaltına alınmak istenince iş yerinin kapısını içeriden kapatıp kafasına silah dayayan kişi, polislerce ikna edilip gözaltına alındı.

Kaçak sigara kaçakçılarına yönelik çalışma yapan gümrük mufaza ekipleri, Ortahisar mahallesi Zağnos Caddesi Aydemirler Pasajı'ndaki B.Ö'nün işlettiği iş yerine geldi. Kaçak sigara sattığı belirtilen B.Ö. de gözaltına alınmamak için iş yerinin kapısını içeriden kapatıp kafasına silah dayadı. Bunun üzerine olay yerine polis ekipleri çağrıldı. Polislerin ikna çabalarına rağmen uzun süre kafasına silah dayayıp iş yerinden çıkmayan kişi, bir süre sonra ikna edilerek yakalandı.

Zanlı B.Ö, bir polis minibüsü ile polis merkezine götürüldü.

Psikolojik sorunları bulunduğu için daha önce de intihar teşebbüsünde bulunduğu belirtilen B.Ö'yü ikna çabaları sırasında, B.Ö'nün silah kullanma ihtimaline karşın olay yerinde bir ambulans da bekletildi.

Olaya ilişkin soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

20131121aw001005_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel