Trabzon'da eşini aldatma iddiası!

Trabzon'da karısının kendisinden izinsiz olarak eve erkek arkadaşını çağırdığını ileri süren koca, karısı ile erkek arkadaşından şikayetçi oldu.Alınan bilgiye göre, Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çarşı polis merkezine başvuran M.B (50), gece saatler

Trabzon'da eşini aldatma iddiası!

Trabzon'da karısının kendisinden izinsiz olarak eve erkek arkadaşını çağırdığını ileri süren koca, karısı ile erkek arkadaşından şikayetçi oldu.

Alınan bilgiye göre, Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çarşı polis merkezine başvuran M.B (50), gece saatlerde Bahçecik Mahallesi'ndeki evinde bilgisayarında oyun oynarken, gelen sesler üzerine yan odayı kontrol ettiğini anlattı.

Bu sırada eşi A.B'nin (48) bilgisi dahilinde eve giren Ş.K (38) ile karşılaştığını belirten koca, konut dokunulmazlığını ihlal ettiği gerekçesiyle Ş.K. ile karısı A.B'den şikayetçi oldu.

Polislerce ifadesi alınan Ş.K. ise A.B. ile internet yoluyla tanıştığını ve bu kişinin kendisini alkol almak için davet etmesi üzerine evine gittiğini anlatarak, M.B'nin ise evde olduğunu bilmediğini savundu.

Olaya ilişkin soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel