TFF'deki O toplantı sona erdi

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma sürerken, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Spor Toto Süper Lig'de yer alan kulüplerin başkanları ve temsilcileriyle bir araya geldiği toplantı sona erdi.Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki merkez binasında ba

TFF'deki O toplantı sona erdi

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma sürerken, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Spor Toto Süper Lig'de yer alan kulüplerin başkanları ve temsilcileriyle bir araya geldiği toplantı sona erdi.

Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki merkez binasında başlayan toplantıda, Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve yönetim kurulunun, kulüp başkanları ve temsilcileriyle son günlerdeki gelişmeleri değerlendirildiği öğrenildi.

Toplantı ile ilgili olarak Basın Açıklamasının Birazdan Genölerbirliği Başkanı İlhav Cavcav tarafından yapılacağı bildirildi.

 iŞTE KULÜPLER BİRLİĞİ ADINA CAVCAV'IN AÇIKLAMASI

Değerli basın mensupları TFF Daveti ile bugün toplantı yaptık ana konu 8 gündür kamuoyu gündeminde olan gelişmelerdir.

Tüm kulüp başkanı ve yöneticiler 8 günde yaşannalarla ilgili görüş bildirdi. Tek ses tek yürek durumundayız tüm gelişmeleri yakından takip ediyoruz, birlik ve beraberlik içesisinde en ufak bir çatlak olmamakla birlikte herkes birlik ve beraberlik içerisindedi. Son söz TFF nindir. Bazı kulüplere karşı yapılan yargısız infaz kabul edilemez. Bu açıklamayı en yaşlı üye olduğum için 18 kulüp adına yapmaktayım.

Kamuoyuna saygılarımla.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor